Vi kan all tandvård

Vi utför all slags tandvård. Det innebär såväl förebyggande behandlingar, som till exempel borttagande av tandsten, puts och karieskontroll som lagningar, fyllningar, kron- och broarbeten samt proteser. Vi utför även tandblekning.

Vi remitterar de patienter som önskar implantatbehandlingar till våra kollegor i käkkirurgi. Dessa är specialister i käkkirurgi och är de som utför operationerna.

Du är trygg hos oss

Vi arbetar i team, där var och en gör sin del av olika behandlingsmoment. Och tillsammans ger vi dig det bästa vi kan. Som patient hos oss ska du känna dig trygg. Innan vi påbörjar behandlingen diskuterar vi olika behandlingsalternativ och kostnader för dessa. Vid större behandlingar får du alltid en skriftlig kostnadsberäkning och en skriftlig behandlingsplan.

Efter varje undersökning får du också med dig ett undersökningsprotokoll hem där status för din tandhälsa framgår och du får där även tips och råd om hur du ska sköta dina tänder. Kvalitetssäkring arbetar vi med kontinuerligt i form av vidareutbildningar och uppföljning av arbetet. Allt för att ge dig som patient den bästa omvårdnaden och behandlingen.

Vi kallar dig

Vi kallar dig till undersökning enligt överenskommelse med intervaller baserat på ditt tandvårdsbehov. I undersökningen använder vi digital röntgen för att det är mer miljövänligt och avger mindre strålning. Du kan betala med betal- och kreditkort.

Efter särskild överenskommelse kan betalning ske på faktura med plusgiro. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller om du vill veta mer!